WIP French Soldier Wwi 1/10

planetFigure

Help Support planetFigure:

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, and others.

offo

A Fixture
Hello friends. I present my latest project. French WWI soldier-tenth
I hope you will enjoy Blue horizonte.
Half figure: scale 1/10
12 the number of parts
Material: Super Sculpey + Fimo

Attachments

• PICT1045.JPG
    PICT1045.JPG
    512.9 KB
  • PICT1050.JPG
    PICT1050.JPG
    387.2 KB
  • PICT1058.JPG
    PICT1058.JPG
    421.3 KB
  • PICT1059.JPG
    PICT1059.JPG
    511.2 KB
  • PICT1067.JPG
    PICT1067.JPG
    558.9 KB
  • PICT1068.JPG
    PICT1068.JPG
    508.1 KB
  • PICT1070.JPG
    PICT1070.JPG
    501.4 KB
  • PICT1073.JPG
    PICT1073.JPG
    475.3 KB
  • PICT1074.JPG
    PICT1074.JPG
    432.6 KB
  • PICT1075.JPG
    PICT1075.JPG
    360.7 KB
  • PICT1076.JPG
    PICT1076.JPG
    430.5 KB
  • PICT1077.JPG
    PICT1077.JPG
    432.6 KB
  • PICT1079.JPG
    PICT1079.JPG
    514.2 KB
  • PICT1080.JPG
    PICT1080.JPG
    709.3 KB
Zdravím. Tvoje práce se mi hodně líbí. Já teda dávám přednost celým figurkám v menších měřítcích, ale hodně se zajímám o sochařskou práci a pozorně sleduju, co se kde šustne. A jsem rád, že i mezi českýma a slovenskýma sochařema jsou tak výborní umělci, jako jsi Ty. Zpočátku jsem zvažoval jedinou výhradu, a sice že by Tvé modely mohly být o něco čistší, jemnější, jestli rozumíš, ale pak jsem si projel všechny Tvoje práce, které tu máš, a dospěl jsem k závěru, že je to záměr, že to prostě patří ke Tvýmu stylu, a že by bylo dost škoda to měnit. Vlastně tím Tvoje skulpty získávají nádech originality a taky jakési nostalgie starších časů (jestli znáš některé Myslbekovy sochařské studie, víš o čem píšu). Opravdu se mi Tvé figury, nebo půlfigury:) , jak jsi je nazval, líbí. Jsem zvědavej, jestli se třeba časem zase pustíš i do nějáké kompletní postavy, to by byl mazec. Každopádně hluboká úcta před Tvou prací . Hodně štěstí do dalších projektů. Měj se Borek

To Borek: Dík moc skoro krajane. Pochádzam z moravskoslovenského pomedzia Lanžhot je asi 10km.
S čistotou občas bojujem. Ale ono to vyzerá dosť surovo keď si to pozrieš na velkej fotke a nebodaj na veľkom monitore. V reále to také kostrbaté ne je. A ono sa to ešte musí presurfovať. A bude to jak alabaster.:) A či sa pustím do celej postavy? Áno už pracujem na jednej. Je to projekt pre jednu firmu z UK. Nechaj sa prekvapiť. Bohužial nie je vhodné písať viac o tomto projekte . Všetko má svoj čas. A rád ťa spoznám osobne ak prídeš bud. týždeň na Panters cup do Práglu.

To Hendryk: While it is not certain who will produce this figure. But surely counts of commercial distribution.
It is just some time to wait. And thank you very much for your support.(y)

Ahoj. Tak to je fakt kousek od nás:) . Jinak Tě taky rád poznám osobně, ale určitě to nebude na Panteru. Moje časový možnosti jsou momentálně skoro úplně mimo mou kontrolu, snad to časem bude lepší. Pokud jde o tu Tvou novou připravovanou (a celou ) postavu, naprosto chápu, že není vhodný o tom moc dopředu mluvit, o to víc jsem zvědavej, co to bude a těším se;) . Takže hodně štěstí k práci a ať to jde čím dál tím líp. Měj se. Borek

Hendryk I'm glad you like it. Yes in Ingol be for sale. Find a dealer Golem art p. Michael Krepelka or at Black Dog.
Palo
Unfortunately, I personally will not Ingol. I would like to know you personally.

Tak plníme slovo:). Je to moc pěkný sculpt. Vlastně je nám záhodou, jak Ty a jiní umělci můžete vytvořit takové úžasné věci ze Super Sculpey s Fimem. My jsme s tím taky zkoušeli dělat, a vůbec nám to nevyhovovalo. No ale každému sedí něco jiného. Přesto, nebo právě proto-klobouk dolů. Opravdu je to výborná práce.(y)
Dan a Katka

Back