Siegfried von Feuchtwangen a George from Podebrady

planetFigure

Help Support planetFigure:

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, and others.

Daniel.M

Well-Known Member
Greetings to all.
Some time ago we promised a new high-end figures. Unfortunately, the private collector eventually asked not post the photos. We regret that, but we respect his wishes. So here we add our latest news in the field of low-cost figures. Material– Ceys-wood and Magic Sculp.

Daniel and Katka

Sigfried von Feuchtwangen.jpg
Jiří z Poděbrad.jpg

Ahoj děcka. Figurky jsou pěkný, ale je škoda, že jste nemohli ukázat ty lepší kousky. Takový věci si dohodněte se zákazníkem dopředu. Já se konečně rozhoupal a taky jsem rozdělal figurku. Už je to docela dlouho, co jsem se sochařinou přestal, ale hodně mě to tu inspiruje. I Vy :). Už jsem dost pokročil, právě chystám WIP fotky, ještě dneska to sem hodím. Tak se mějte a ať Vám jde práce pěkně od ruky;-)

Jak je to veľké ? Pekná práca.(y)

54 mm. Jsou to takové jednoduché modely distribuované výrobcem jako malované toy soldiers. To je gró naší práce. Vždycky jsme chtěli dělat hodně propracované figury, ale po naší poslední práci pro soukromého sběratele jsme se zase rádi vrátili k těmhle jednoduchým a méně propracovaným konceptům:LOL: . Díky za koment i za pochvalu.

Zdraví Dan a Katka

Back