Hi Dmitri!
In think, something you understand wrong.
This is a FORUM and not a sales platform! And a forum thrives on PARTICIPATION! And a small - but not insignificant - part of it is that figure lovers inform here other figure lovers about new figures - as detailed as possible and as early as possible - and of course right.
And I do this and will continue to do so.
That's why I go through a dozen "sources" every two to three days - and receive newsletters or other information from various publishers.
In other cases, editors have thanked me for showing their novelties here.
The publisher's sales policy behind a figure is something that interests me less.
It's about the hobby and the information of the forum members - and nothing else!
And - excuse me - but if a new figure is good and interesting, then it is also bought - no matter where, by whom and when the information about it first appears.
That's why I ALWAYS write the company name in my posts including a link to their website (or FB account).
But there is a difference between INFORMATION and ADVERTISING! And this is about it here!
-------------------------------------------------------------
Привет Дмитрий!
В думаю, что-то вы не так поняли.
Это ФОРУМ, а не торговая платформа! И форум процветает на УЧАСТИЕ! И небольшая - но немаловажная - часть того, что любители фигур сообщают здесь другим любителям фигур о новых фигурах - как можно более подробно и как можно раньше - и, конечно же, правильно.
И я делаю это и буду продолжать это делать.
Вот почему я просматриваю дюжину «источников» каждые два-три дня - и получаю информационные бюллетени или другую информацию от различных издателей.
В других случаях редакторы поблагодарили меня за показ здесь своих новинок.
Политика продаж издателя, стоящая за фигурой, меня мало интересует.
Речь идет о хобби и информации участников форума - и ничего больше!
И - извините, - но если новая фигура хорошая и интересная, то она также покупается - независимо от того, где, кем и когда впервые появляется информация о ней.
Вот почему я ВСЕГДА пишу название компании в своих сообщениях, включая ссылку на их сайт (или учетную запись FB).
Но есть разница между ИНФОРМАЦИЕЙ и РЕКЛАМОЙ! И это об этом здесь!
Cheers